qui som


Promoció econòmica

 

què fem


Programes

en curs

Qui som

 

El servei de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palamós impulsa el desenvolupament econòmic del municipi a través de polítiques i actuacions per generar més i millor ocupació i enfortir la competitivitat de les empreses de Palamós.

El treball de la nostra àrea s’estructura en els següents eixos:

Comerç i Mercats

Desenvolupament del Pla de Dinamització del comerç urbà amb FECOTUR, organització i coordinació de les Fires i Mercats temàtics, Mercats setmanals i dinamització del Mercat Municipal que pertany a la Xarxa de Mercats de Girona.

 

   

Ocupació i formació

Servei dinàmic d’orientació professional per a la recerca de feina i/o millora laboral. Espai d’atenció, informació i assessorament en matèria d’ocupació i formació per a la millora de les competències professionals i personals.

 

 

Suport a persones emprenedores, comerços i empreses

Coordinació del servei d’orientació i assessorament per la creació d’empreses i la tramitació d’ajuts i subvencions. Formació i millora contínua pel teixit empresarial local.

 

Indústria i desenvolupament
del Port

Planificació i coordinació de les accions de desenvolupament econòmic del Port en matèria de Turisme i indústria.

 

Promoció de la Ciutat

Planificació i coordinació amb el conjunt d’-àrees de l’ajuntament i de les entitats locals per la generació i organització d’esdeveniments i activitats turístiques per la promoció de la ciutat.

 

El que estem fent

 

El servei de promoció econòmica de Palamós treballa en xarxa amb altres administracions i actors clau del país i el territori per maximitzar l’impacte en la societat. En aquest apartat podeu consultar els programes en curs.

Centre de Noves Oportunitats per Joves

Centre de Noves Oportunitats

Programa adreçat a joves entre 16 i 24 anys

 

Des del Punt Jove de Palamós  s’ofereix el Programa Centre de Noves Oportunitats gestionat per a la Fundació Oscobe-Fundació Intermedia subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya i Iniciativa d’Ocupació Juvenil-Fons Social Europeu.

Consulta l’experiència de joves que han participat!

Finalitat del Programa :  Atenció, assessorament i creació d’itineraris personalitzats per a desenvolupar competències socials i personals que facilitin l’accés a recursos formatius, laborals i socials

Per a participar cal estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil.

Les accions previstes són :

  • Orientació laboral
  • Assessorament formatiu
  • Foment del retorn al sistema educatiu
  • Tutories
  • Formació ocupacional a mida
  • Treball de competències transversals i tecnicoprofessional
  • Prospecció i pràctiques en empreses
  • Acompanyament personal als i les joves des d’una visió dinàmica, pràctica, motivadora i participativa.

El programa es basa en el treball per projectes i vivencial  per a potenciar  l’autoconeixement, el creixement personal, les habilitats socials, les competències professionals i les noves tecnologies.

Consulta el Programa Centre de Noves Oportunitats

 

Horari d’atenció

Matí: de dilluns a divendres de 9h a 15h
Tarda:  dimarts i dijous de 15h a 17:30h
Cal demanar cita prèvia

 

Programa dinamitzat i gestionat per a

Dades de contacte

palamos@gironacno.cat

Telèfon: 972 299 528
Punt Jove Palamós ( C/ Indústria, 4 )

Marca de Garantia Gamba de Palamós

Marca de Garantia Gamba de Palamós

 

Marca de qualitat registrada i protegida

 

L’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors de Palamós impulsen des de 2007 la Marca de Garantia Gamba de Palamós amb l’objectiu d’assegurar la traçabilitat del producte, augmentar la confiança del consumidor/a, incrementar el valor de la gamba i protegir el recurs.

La Marca de Garantia Gamba de Palamós amb número de Registre 29 473 62 és propietat de l’Ajuntament de Palamós. Es tracta d’una marca de qualitat registrada i protegida. La marca està protegida per la normativa en matèria de propietat industrial. Els usos de la Marca de Garantia Gamba de Palamós no autoritzats estan prohibits i seran tractats com a infraccions de la marca registrada.

La Marca de qualitat Gamba de Palamós té per a objecte diferenciar, promoure i protegir a través d’un Pla de Control el correcte compliment dels requisits establerts en les fases d’explotació, captura, primera venta en la llotja de Palamós, comercialització, manipulació i venta del producte.

Totes les empreses que formen part de la marca passen per un procés d’auditoria, formalitzen  tràmits administratius i pagament de la quota establerta en el Reglament de la Marca

VOLS FORMAR PART DE LA MARCA ?

En aquest document t’expliquem com pots formar part de la Marca de Garantia Gamba de Palamós

Formulari d’inscripció a la Marca de Garantia Gamba de Palamós

 

CONSULTA QUINES EMPRESES FORMEN PART DE LA MARCA

En aquest document pots consultar les empreses que ja formen part del projecte Marca de Garantia Gamba de Palamós. També pots consultar en el lloc web de la Confraria de Palamós els  restaurants, llotja del peix de  Palamós, distribuïdors, peixateries i empreses de transformació adherits al projecte.

lliurement-certificats-marca-garantia-gamba-palamos

Palamós peix

Palamós Peix

Palamós Peix és una iniciativa de desenvolupament econòmic local per a posicionar Palamós com a referent del peix, fresc, bo i de qualitat.

La iniciativa compta amb representants de la comunitat pesquera, restauració i hostaleria, educació i salut, ciència i investigació, institucions públiques i privades interessades en afavorir l’intercanvi de coneixements i recursos, amb l’objectiu d’implementar un model d’economia local unificat i eficient.

I per a créixer com a comunitat es creen espais de diàleg amb tots els agents del municipi, i al mateix temps es posiciona Palamós com a destinació de turisme sostenible. Per a fer-ho, s’implementa un model de gestió que fomenta les competències professionals i emprenedores.

 

Contacte

Direcció: Carrer Santa Marta, 6, 17230 Palamós
Teléfon: 972 60 03 80
Email: ocupacio@palamos.cat
Horari d’atenció: Dl. a Dv: 10 a 14.00 h

Contacte

Envia’ns la teva consulta