Mercats

 


Comerç


Indústria

 

Mercats de Palamós

Palamós ofereix cada dia a través del Mercat Municipal, el Mercat del Peix i el Mercat Setmanal, una gamma de productes frescs recollits per mans expertes als camps i horts de la comarca, els arribats directament de les barques de pescadors cada tarda o setmanalment altres productes agraris, d’equipament de la llar, tèxtil de roba i complements, drogueria,
calçat, marroquineria, entre altres.

Mercat municipal

Horari: de dilluns a dissabte de 8h a 13:30h

L’espai del Mercat Municipal de Palamós i les parades exteriors és el lloc ideal per comprar el millor producte fresc i de qualitat, en un ambient proper i de confiança. Situat a l’Avinguda Catalunya, el mercat ens obre les portes a que hi anem a comprar o passejar entre les olors i sabors mentre ens encisa amb els colors, formes i gustos dels seus productes amb una banda sonora de xivarri de mercat i de converses de la gent!

L’edifici fou construït el 1989 per J. Trillas i el 2009 se’n va reformar la façana. El 2020, a més, s’hi ha fet obres d’adequació i millora.

Mercat setmanal

El mercat setmanal a Palamós se celebra el dimarts d’ençà que s’instaurà a la Carta-pobla del rei Pere el Gran el 1279.

Cada dimarts l’Avinguda Catalunya s’omple de més de 100 parades, ja siguin d’alimentació, de roba, tèxtil de la llar, calçat, entre altres. Esdevé així un punt de trobada per tot el territori, a més de ser un gran atractiu pel visitant.

Hi podem trobar parades d’alimentació, equipament de la llar (roba de llar, plantes i flors i roba a metres); equipament per a la persona (roba de vestir i moda, calçat, roba esportiva, marroquineria, complements i bijuteria); lleure i cultura (articles de regal, disfresses, joguines i altres); drogueria i perfumeria i una xurreria.

Mercat de la Llotja del Peix de Palamós

Les peixateries del Mercat de la Llotja compren directament a subhasta el peix, marisc i les gambes certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós. Es garanteix que les peixateries estan certificades i ofereixen gambes amb el màxim nivell de qualitat.

C/ Moll pesquer S/N
972 314 437
Horari peixateries: de dilluns a divendres de 16:30h a 20:00h.
De l’1 de gener fins a l’1 de març, el Mercat romandrà tancat per la veda de la Flota d’arrossegament.

El comerç de Palamós

El comerç és un sector essencial de l’economia de Palamós. Des del servei de promoció econòmica impulsem l’enfortiment i expansió del comerç per generar llocs de treball, activitat econòmica i vitalitat als carrers i places de la nostra vila.

Indústria de Palamós

Palamós compta amb més d’11 hectàrees destinades a l’activitat industrial, situades sobretot als polígons del Pla de Sant Joan i la Rutlla Baixa, al nord del municipi.

El principal sector d’activitat és el de l’alimentació, però també hi destaca una activitat important en l’àmbit de la maquinària, la fusteria i mobiliari o en els serveis de calefacció, aigua i electricitat.

Per tal d’impulsar l’activitat industrial i la salut dels PAE del municipi, l’Ajuntament de Palamós participa de la xarxa d’entitats dels polígons del Baix Empordà, que busca maximitzar la implicació i participació de les entitats
públiques i privades en la dinamització i desenvolupament dels polígons de la comarca.