SERVEI DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

Ocupació, formació i empresa

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós impulsa i desenvolupa serveis i programes d’ocupació, formació i emprenedoria. Es pretén contribuir a millorar les possibilitats d’ocupació de treballadors/es i la creació i consolidació d’empreses que generin noves oportunitats pel territori.
La millor forma de generar noves oportunitats és treballar des de les pròpies habilitats i competències personals i professionals fent ús de les eines i instruments que tenim al nostre abast.

obrir negoci
Busques feina o vols millorar professionalment?

Espai d’atenció i orientació individual en el procés de recerca de feina. Acompanyament en la millora de les competències i habilitats personals i professionals. Accés a la Borsa de treball amb ofertes de feina segons el teu perfil professional.

oferta-feina-palamos-operari-alimentacio
Tens una empresa i busques treballadors/es?

Servei gratuït d’intermediació laboral per a cercar treballadors/es segons el lloc de feina i empresa. A més, concertem visites amb les empreses per tal de detectar les vostres necessitats i planificar accions conjuntes.

Borsa de treball
Vols posar en marxa un projecte?

Si vols emprendre i treballar en el teu propi projecte, al servei d’emprenedoria oferim informació, assessorament personalitzat, activitats formatives i derivació als serveis i recursos més adients segons les teves necessitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Informació que et pot interessar
elegant_icon 3

MÉS INFORMACIÓ: ocupacio@palamos.cat | 972 600 380