PROGRAMA JOVES EN PRÀCTIQUES

PROGRAMA JOVES EN PRÀCTIQUES

Programa adreçat a joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil


joves-en-practiques

El programa Joves en Pràctiques està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya dins el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu pel període 2014-2020.

Al mes d’octubre de 2019 , l’Ajuntament de Palamós ha rebut 44.000 € per part del SOC per a desenvolupar el programa Joves en Pràctiques, que permet contractar 4 joves des del 31 d’octubre de 2019 al 30 d’abril de 2020 en modalitat contractual de pràctiques laborals.

El Programa Joves en Pràctiques ha permès la contractació de 4 joves amb estudis universitaris i professionals que s’ha incorporat en diferents departaments de l’Ajuntament de Palamós. 

Tècnic en joventut – Suport al desenvolupament del Pla Local de Joventut i dinamització del nou Espai Jove.

Tècnica en empresa i dinamització comercial – Suport a l’elaboració d’un cens de locals buits i dinamització d’activitats per a persones emprenedores i empreses locals.

Tècnica en dret – Suport en l’actualització, revisió gestió i tramitació d’expedients de procediments de responsabilitat patrimonial.

Tècnic en arxiu – Suport en la digitalització d’expedients, comprovació i aplicació en el sistema d’informació geogràfica


Signatura contracte

Per a més informació contacteu amb el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós

El Programa Joves en Pràctiques està subvencionat per

 


elegant_icon 3

MÉS INFORMACIÓ: ocupacio@palamos.cat | 972 600 380