MARCA DE GARANTIA GAMBA DE PALAMÓS

Marca de Garantia Gamba de Palamós

Marca de qualitat registrada i protegida

marca_garantia_gamba_palamos

L’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors de Palamós impulsen des de 2007 la Marca de Garantia Gamba de Palamós amb l’objectiu d’assegurar la traçabilitat del producte, augmentar la confiança del consumidor/a, incrementar el valor de la gamba i protegir el recurs.

La Marca de Garantia Gamba de Palamós amb número de Registre 29 473 62 és propietat de l’Ajuntament de Palamós. Es tracta d’una marca de qualitat registrada i protegida. La marca està protegida per la normativa en matèria de propietat industrial. Els usos de la Marca de Garantia Gamba de Palamós no autoritzats estan prohibits i seran tractats com a infraccions de la marca registrada.

La Marca de qualitat Gamba de Palamós té per a objecte diferenciar, promoure i protegir a través d’un Pla de Control el correcte compliment dels requisits establerts en les fases d’explotació, captura, primera venta en la llotja de Palamós, comercialització, manipulació i venta del producte.

Totes les empreses que formen part de la marca passen per un procés d’auditoria, formalitzen  tràmits administratius i pagament de la quota establerta en el Reglament de la Marca

VOLS FORMAR PART DE LA MARCA ?

En aquest document t’expliquem com pots formar part de la Marca de Garantia Gamba de Palamós

Formulari d’inscripció a la Marca de Garantia Gamba de Palamós

CONSULTA QUINES EMPRESES FORMEN PART DE LA MARCA

En aquest document pots consultar les empreses que ja formen part del projecte Marca de Garantia Gamba de Palamós. També pots consultar en el lloc web de la Confraria de Palamós els  restaurants, llotja del peix de Palamós, distribuïdors, peixateries i empreses de transformació adherits al projecte.


lliurement-certificats-marca-garantia-gamba-palamos

elegant_icon 3

MÉS INFORMACIÓ: ocupacio@palamos.cat | 972 600 380